Beitostølen Aktiv & Skiskole

vinteraktiviteter for bedrifter

Airboarding

Når skiheisen har stengt for dagen plukker vi frem Airboarden. Sus ned fjellet med nesa noen centimeter over bakken. Airboarden er en oppblåsbar farkost du styrer med å bruke vektoverføring. Før start får alle en sikkerhetgjenomgang og noen test-runs før dere slipper løs. Scooter og slede transportere dere opp bakken igjen. Denne aktiviteten passer de som ønsker høy fartsfølelse og adrenalin. Her er det ikke lov å benytte alkohol før aktiviteten. Vi hjelper gjerne til med å reservere bord på Afterski etterpå.

Prices

4-20 pers. –  440 kr / pers.
20-40 pers. –  400 kr / pers.
40-100 pers. –  380 kr / pers.

snowrafting

Snowrafting er en av våre mest populære vinteraktiviteter. Den perfekte tema -aktivitetene for deg og dine kollegaer. En spesiallaget snowraftingrenne i vintercampen sørger for å holde båten på plass. Rennen er ca. 450 meter lang og dere får flere turer i snowraftingbåten. Scooter og slede tar dere opp til toppen på renna. Hastigheten vil varierer i forhold til tyngden i båten og føreforhold. Det er plass til 6-8 personer omgangen. I Vintercampen fyrer vi opp bål og serverer varm drikke under tiden dere venter på tur og ser på deres vennes skrike av glede ned bakken. Snowrafting kan vi også kjøre når det er mørkt ute, det setter om mulig en større spenning til aktiviteten.

Prices

8-20 pers. –  690 kr / pers.
20-40 pers. –  600 kr / pers.
40-100 pers. –  550 kr / pers.

For other suggestions on activities and guided tours contact us directly for booking. Beitostølen has many adventures to offer both in winter and summer

Trenger dere hjelp med bestillingen eller ønsker å kombinere flere aktiviteter? Vennligst kontakt for pristilbud.

(+47) 924 84 564

pakketilbud

Teambuilding & SNOWRAFTING

Kombinere de både aktivitetene i Vintercampen. En halv dag ute i fjellet med gøyale aktiviteter og spennende aking i snowraftingrenna. Ferdig pakka!

8-20 pers. – 1240 kr / pers
20-40 pers. – 1150 kr / pers
40-100 pers. – 1000 kr / person

sulten? 
legg til en lunsj

GAME STEW – 450 KR / PERS.

For grupper over 10 personer kan vi tilby en deilig Viltgryte fra Hytta Mat & Vinhus.

Grillmat – 175 KR / PERS.

Booking Request

    en_GBEnglish (UK)