Rafting er en populær aktivitet sommerstid. Nå kan du også prøve rafting gjennom vintersesongen. Rafting på snø, Snowrafting. Vi har ett tilrettelagt arrangements område i våres Vintercamp på Beitostølen. Denne aktivitet en krever minimum 6 deltagere eller flere. Alle deltagere får låne hjelm av oss men husk å ha på klær etter værforholdene. Lue og votter er et «must».
Snowrafting er den perfekte teamaktiviteten for deg og dine kolleger. Eller bare en meget morsom aktivitet for å gjøre det lille ekstra i utdrikningslaget, til bursdagsbarnet osv.. Uansett en opplevelse med fart og spenning.
Instruktøren kjører først en introduksjon med alle som skal være med i rafting båten. Snowrafting er en morsom aktivitet for alle i familien, store som små (fra 7 år) Spenningen ved å hoppe opp i rafting båten og sette utfor de snøkledde bakkene, har satt et stort smil på alle de mange hundre deltagerne som har tatt turen i vårt Snowrafting anlegg. Vi tar oss tid etterpå til bålkos i lavvoen og en kopp varm drikke. Husk det ikke er lov å bruke slalåm støvler, men ta gjerne med ett par ski briller. Det er maks 8 passasjerer om gangen i båten. Snowraftingrennen er 450 meter lang. Hastigheten vil variere i forhold til tyngden i båten og føreforholdet.
Varighet: ca. 2 timer.
Sesong: Avhengig av snøforhold. ca 20. Desember – 15.april. Onsdager i vårt ukeprogram
Aldersgrense: 7 år alle barn må ha selskap av voksen i båten.
Pris: Kr 605,- pr person. Barn 495,-  min. 8 deltagere. Gruppebestillinger og priser finner du her
Møteplass: Beitostølen Aktiv & Skiskole kontoret.
Om det snør:
Aktiviteten går som vanlig. Ta med varme klær.
Utstyr: Dere får låne hjelmer av oss. Ta på godt fottøy og varme vinterklær

Booking/Info

Tlf. (+47) 61 34 13 60
E.post kontor@beito-aktiv.com

Se Snowrafting videon her

For deg som testet snowrafting, har du prøvd det i mørker?