Beitostølen Aktiv & Skiskole

ISFISKE MED GUIDE

Våre flinke guider gir deg en introduksjon til isfiske og hvordan det gjøres. Deretter kan du selv prøve lykken. Isfiske foregår i Beitocampen, på vannet Øyangen. Øyangen er et privat vann der vi også under sommerhalvåret leier ut fiskebåter og gapahuk. Det er veldig stemningsskapende å sitte ved sitt eget hull i isen å nappe i snøret. Fang din egen ørret og ta fisken med deg hjem til steikepanna. Vi holder alt nødvendig utstyr, men husk å ta på gode sko og varme klær. Avhengig av snøforhold bruker vi truger for å komme oss ut på isen. Det er et stykke å gå og det kreves middel kondisjon.

ISFISKE MED GUIDE fredager

Isfiske er en gammel fiskemetode der fiskern fanger fisk med line og krok gjennom en åpning i isen. Isfiske passer for store og små fiskere. For å lage hull i isen bruker vi et stort isbor. Vi tilbyr isfiske i vintersesongen på faste dager i uken.
For ledige dato og billetter se booking kalenderen. 

Privat isfiske guide

I vintersesongen tilbyr vi isfiske også  for private grupper og familier. Guiden viser dere hvordan vi borer hull gjennom isen for å fiske. I Øyangen er det fjellørret vi fisker.  Nyt omgivelsene og finn roen med utsikt over snødekte fjell.

INKLUDERT

For grupper på 10 eller fler, vennligst kontakt oss på telefon eller e.post

(+47) 924 84 564