Beitostølen Aktiv & Skiskole

Dagsleir

Dagsleir i Beitocampen passer alle skolegrupper som ønsker en heldag utendørs. Her har vi noe for alle. Beitocampen er en gjemt perle. Her kan dere svømme fra svaberget og spise godt ved leirbålet.
Øyangen er en liten innsjø med klart fjellvann og flotte omgivelser. I Beitocampen har vi en stor trelavvo vi kaller 8-kanten, her fyrer vi bål og koser oss.
I området tilbyr vi aktiviteter som fiske, 5-kamp, Beitoklatrepark, orientering og bueskyting. Se program nedenfor for flere detaljer.

Fra 610 kr / pers.

program dagsleir - sommer - høst

_DSC6116

Klatrepark

En artig og utfordrende klatrepark i skogen i Beito. Det er tre forskjellige løyper i tillegg til den nye mini-klatreparken. En meget populær aktivitet for store og små. Mestringsfølelsener helt unik!

Teambuilding i fjellet
Foto Sofie Nilsson

team building

Inndelt i lag legger vi opp til en spennende og artig konkurranse. Her gjelder samarbeid og løse oppgaver som er både fysiske og praktiske. Om dere ønsker kan vi også legge inn en quiz relatert til undervisningen.

Riddercamp

fri aktivitet

Bading, ørretfiske, frisbeegolf, lassokasting eller bare "chillen" framfor leirbålet. (vi har noen fiskestenger til utlån, men de kan også ta med egen stang). Vi setter opp noen stasjoner med aktiviteter dere kan teste ut på egen hånd.

Område - Beitocampen

øvrig

I Beitocampen har vi en fin liten utedo ved behov. Ved fiskebrygga ligger også Gapahuken. En naturlig samlingsplass når sola skinner. Bak gapahuken finner dere fine svaberg og bade fra. Det er også mulig å leie fiskebåt for de som ønsker det (må forhåndsbestilles) Beitocampen er en naturcamp uten strøm.

program

Kl. 09:00 – Ankomst

Kl. 09:30 – Klatrepark

Kl. 12:00 – Lunsj

Kl. 13:00 – Mangekamp

Kl. 15:00 – Fri aktivitet

Pakkeliste

  • Niste og drikke
  • Vind/regnjakke
  • Badetøy og håndkle
  • Øvrig tynne hansker til klatreparken.
  • Flytevest om noen av barna bruker det når de bader.

ekstra

Overnatting i lavvo/telt – Kr 3.500,-

Guidet tur til Bitihorn – Kr 5.500,-

Guidet tur til Besseggen Kr 7.630,-

Leie av Fiskebåt Kr 1055 ,-

For andre forslag på aktiviteter og guidede turer ta kontakt direkte med vår booking. Beitostølen byr på mange eventyr både vinter og sommer.

For grupper på 50 eller fler, vennligst kontakt

(+47) 924 84 564

Skolegrupper priser for andre aktiviteter

minimum 20 deltagere

Skiskole

90 Min leksjon – 195 kr / pers.

Snowrafting

440 kr / pers.

Mangekamp

610 kr / pers.

klatrepark

305kr / pers.

Elvevandring

600 kr / pers.

fjellklatring

600 kr / pers.

forespørsel skolegruppe