Beitostølen Aktiv & Skiskole

Snowrafting Beitostølen

HVA ER SNOWRAFTING?

Snowrafting er den perfekte snøaktiviteten for deg og dine kolleger. Og en meget morsom aktivitet for å gjøre det lille ekstra i utdrikningslaget eller bursdagslaget osv.. En opplevelse litt ut av det vanlig, med fart og spenning. Vi starter opp med en introduksjon, instruktøren går igjennom sikkerhet og løypa med alle som skal være med båten.
Snowrafting passer de fleste fra 7 år og oppover. Du sitter på kne i båten hele veien ned bakken, vi anbefaler derfor ikke de med kne/rygg problemer å bli med.
Spenningen ved å hoppe opp i rafting båten og sette utfor de snøkledde bakkene, har satt et stort smil på alle de mange hundre deltagerne som har tatt turen i vårt Snowrafting anlegg.
Husk det ikke er lov å bruke slalåm støvler, men ta gjerne med ett par skibriller. Det er maks 8 personer om gangen i båten.
Snowraftingrennen er 450 meter lang. Hastigheten vil variere i forhold til tyngden i båten og føreforholdet.

I vintersesongen tilbyr vi snowrafting på faste dager i høysesong og  snowrafting  for private grupper over 6 personer. Snowrafting kan med fordel kombineres med en av våre andre aktiviteter som eks. Airboard eller mangekamp.

Beitostølen Snowrafting Cred. Ronny Solheim (5)

INKLUDERT

Ta kontakt for grupper over 20 personer

For grupper på 20 eller fler, vennligst kontakt oss for tilbud og pakker.

(+47) 924 84 564