Beitostølen Aktiv & Skiskole

FJELLTURER MED GUIDE

Vi tilbyr fjellturer som strekker seg fra et par timer til overnattingsturer over flere dager. Hvis du vil få mest mulig ut av fjellturen, eller er dere en gruppe som ønsker en kjentmann som representerer lokalkunnskap, kan du ta kontakt direkte med oss for tilbud. I tillegg til private guidede turer har vi også fellesturer. 
Sommeren 2024
 
– Besseggen påmeldingstur
– Introduksjon til fjelltur
Guiden sørger for at du får en  trygg og minneverdig fjellturopplevelse.
Les mer og bestill her nedenfor…

våre fjellturer sommer 2024

RASLETIND

Rasletind er en klassiker i Jotunheimen vest for Valdresflya og ligger i de østlige deler av Jotunheimen. Fjelltoppen ligger 2105 meter over havet.

BITIHORN

Den mest ikoniske toppen her på Beitostølen er selvsagt Bitihorn. Du trenger gode fjellsko da sien på noen steder har mye stein. Vår kjentmann vill guide dere på den riktige vei til toppen og fortelle om de mange intressante plassene langs med stien. Der vi kan se gamle dyregraver og kvarlevninger fra krigen. Husk og ta med kamera til å forevige utsikten fra toppen

GRAVOLSKAMPEN

En kort kjøretur fra Beitostølen. Gravholskampen er en fin tur for familier med flott utsikt mot Jotunheimen Natsjonalpark. Den her fjellturen passer for de som er glade i å plukke bær om høsten. Området er en skattekiste for de som vill lære mer om geologi og forskjellige steinarter. Vi passerer forbi steiner som er over 500 millioner år gamle.

For andre forslag på aktiviteter og guidede turer ta kontakt direkte med vår booking. Beitostølen byr på mange eventyr både vinter og sommer.