Beitostølen Aktiv & Skiskole

FJELLTURER MED GUIDE

Vi har mange flotte fjellturer å velge på her i Jotunheimens forgård. Sommer 2023 har vi satt opp noen fellesturer til Besseggen og Mugnetind.
Hvis du har en ønske å få det lille ekstra ut av fjellturen, gå med en guide. Vi vet hvor vi skal gå og vill gjerne vise deg ting du ikke kan finne på egen hånd.
Guider er vanligvis svært opptatt av sitt yrke.  Vi tar stolthet i å ta deg med på tur på en sikker måte. Er du ikke kjent er dette den beste reise investeringene du kan gjøre. Med mindre du er fullt kunnskapsrik om hvor du er på besøk, kan det spare tid ved å bli med til steder som du bør se og vi hjelper deg å unngå det som er bortkastet tid.
Vi tilbyr Fjellturer som strekker seg fra et par timer til, overnattings turer over flere dager. Vil du få noe mer ut av fjellturen, eller er dere en gruppe som ønsker en kjentmann som representerer lokalkunnskap og kunnskap om å gå i fjellet generelt. Ta  kontakt med oss og book en guide.

våre fjellturer

RASLETIND

Rasletind er en klassiker i Jotunheimen vest for Valdresflya og ligger i de østlige deler av Jotunheimen. Fjelltoppen ligger 2105 meter over havet.

BITIHORN

Den mest ikoniske toppen her på Beitostølen er selvsagt Bitihorn. Du trenger gode fjellsko da sien på noen steder har mye stein. Vår kjentmann vill guide dere på den riktige vei til toppen og fortelle om de mange intressante plassene langs med stien. Der vi kan se gamle dyregraver og kvarlevninger fra krigen. Husk og ta med kamera til å forevige utsikten fra toppen

GRAVOLSKAMPEN

En kort kjøretur fra Beitostølen. Gravholskampen er en fin tur for familier med flott utsikt mot Jotunheimen Natsjonalpark. Den her fjellturen passer for de som er glade i å plukke bær om høsten. Området er en skattekiste for de som vill lære mer om geologi og forskjellige steinarter. Vi passerer forbi steiner som er over 500 millioner år gamle.

For andre forslag på aktiviteter og guidede turer ta kontakt direkte med vår booking. Beitostølen byr på mange eventyr både vinter og sommer.