Om oss

om oss

Fra da til nå…

Steinar Hovi startet opp i 1965 med et skiskoleskilt i bunnen av slalåmbakken. Han leide ut noen få par ski og gav undervisning til gjestene i alpinbakken. Fremdeles har skiskolen et skilt i bunnen av bakken der alle våre instruktører møter gjestene. Det har vært en rivende utvikling, flere nedfarter, nye heiser og året rundt aktiviteter er kommet til siden 1965.

Beitostølen Skiskole har utviklet en avdeling som tilbyr aktiviteter og arrangementer til alle årstider. Denne avdelingen er Beitostølen Aktiv. Navnet i bedriften endret til Beitostølen Aktiv & Skiskole i 2002. Skiskoleavdelingen tilbyr undervisning i slalåm, snowboard, telemark, langrenn, sitski, frikjøring, park og løssnø! Vi har også tilbud om internasjonalt godkjent utdanning av guider og instruktører, gjennom Den Norske Skiskole

Mange gjester kommer tilbake år etter år med sine firmaer til forskjellige arrangement. Det er også populært å bestille aktiviteter i samband med utdrikkingslag, bursdager, treningssamlinger og vennegjenger.

Vi som arbeider sammen her på Beitostølen Aktiv & Skiskole vill ønske dere varmt velkomne til oss.

Meet the team

sponsorer og Samarbeidspartnere