Beitostølen skisenter er ideelt for barn og nybegynnere. Et intimt og lettnavigert skiområde som gir deg en trygg skiopplevelse sammen med familien. Mitt i bakken finner dere varmestua og skicaféen, Aasgaard. Åpningstider for skiheisen finner dere her. Beitostølen Skiheiser

For de som ønsker en mer utfordrende skikjøring anbefaler vi Raudalen alpinsenter med røde og sorte løyper samt fantastisk off pist kjøring. Beitostølen Aktiv & Skiskole tilbyr skiundervisning i begge alpinanleggene.

Vi på Beitostølen har rundt 320 km preparerade langrennsløyper å tilby våre gjester. Skogsløyper, høyfjellsløyper, lysløyper og konkurranse løyper på Beitostølen skistadion.
Beitostølen Skistadion er Nord Europas mest komplette langrenns- og skiskytterarena. 12,5 km med homologiserte (godkjente) World Cupløyper for langrenn og samtidig godkjent for alle skiskytter distanser av IBU. 7,5 km sløyfer med kunstsnø sikrer tidlig sesongstart.
Løypekart kan kjøpes i resepsjoner og sportbutikker. For mer informasjon og siste oppdatering sjekk ut Beitostølen løypeforenings hjemmeside Beitolangrenn. For spørsmål til foreningen kan man kontakte Løypeforeninga post@beitolangrenn.no

Utleien finner du i samme lokaler som Beitostølen Turistinformasjon og oss på Beitostølen Skiskole .
Send en mail til hello@beitostolenrental.com eller ring (+47) 613 40 700 Online booking finner du her

www.fjellkjederental.com og www.beitostolenrental.com

 

 

 

Beitostølen heiskontor ligger vendt mot bakken ved foten av Ola Expressen. Heiskort kjøpes her for Beitostølen Skisenter og Raudalen Alpinanlegg som har et felles heiskort. Det er også mulighet og kjøpe heiskort online.
Alle skiskoledeltagere trenger gyldig heiskort.
Hvis ulykken er fremme i apinbakken ta kontakt med heispersonal eller heiskontoret, de har direkt kontakte med skipatruljen.
Åpningstider for heiskontert finner dere her: Beitostølen heiskontor