Beitostølen Aktiv & Skiskole

GRUPPEAKTIVITETER

Hos oss på Beito Aktiv kan vi tilby grupper og bedrifter et stor utvalg av aktiviteter.  Teambuilding, klatring, snøaktiviteter og guidede fjellturer. Alt utendørs i fjellet her på Beitostølen. Vi har også mulighet til å flytte teambuildingen til andre lokasjoner eks. fjellstuer eller storhytter gruppene er innlosjert på.

Er dere på utkik etter aktiviteter til deres firmatur? Vi har aktiviteter som passer de fleste som er på jakt etter frisk luft og morsomme utendørsaktiviteter. Ta med skoleklassen på noen uforglemmelige dager i høyfjellet.
Vi har laget noen ferdige pakker med forslag på hva dere kan finne på i fjellheimen. 

Mangekamp

BEDRIFTER

Teambuilding,  guidede turer, Beitoklatrepark, fjellklatring, ørretfiske på Øyangen.
I vintersesongen er Snowrafting og Airboard sammen med mangekamp noe av våre mest populære aktiviteter. Her er det mange muligheter til og oppleve fjellet sammen med kollegaer.  Året rundt!

sKOLEGRUPPER

I sommermånedene tilbyr vi dagsleir for skolegrupper hver dag. En god blanding med artige aktiviteter og utfordringer. Her får elevene samarbeide og oppleve noe nytt sammen,
I vinterhalvåret tilbyr vi en rekke forskjellige snøaktiviteter og skiundervisning til skolegrupper.

UTDRIKNINGSLAG

Utdrikningslag eller vennegrupper som ønsker noen flotte opplevelser utendørs. Vi tilbyr ferdige pakker eller syr gjerne sammen aktiviteter etter ønske. Mangekamp er en av de mest populære aktivitetene og kan varieres etter sesong og ønske.

 

BARNEBURSDAG

Planlegger dere barnebursdag?
Vi har ferdige pakker for barn som ønsker å invitere sine venner på en eventyrsbursdag utendørs.
Her trenger dere ikke tenke på å rydde opp etter bursdagslaget, vi ordner alt. Og barna kommer til å elske det!

Trenger du hjelp med planlegging eller bestilling?
Ta kontakt på telefon eller e-post

(+47) 924 84 564

FORESPØRSEL