Beitostølen Aktiv & Skiskole

BedriftPakker

Ta med bedriften til oss på Beitostølen. Vi  tilbyr en rekke forskjellige utendørsaktiviteter her på fjellet.
Alt fra en klassisk 5-kamp til guidede turer i fjellet. Vi tilpasser nivået på aktivitetene etter deres ønsker og mål. 

Ser dere etter teambuilding aktiviteter for å styrke samarbeidet eller en ny opplevelse sammen. Vi tilbyr aktiviteter året rundt. Her finner dere ferdige pakker og mulighet til å selv skreddersy deres aktiviteter. Klikk på linkene nedenfor og les mer om de forskjellige muligheter dere har.

Teambuilding

Den beste aktiviteten for å bygge relasjoner og samarbeid. En gøy og utfordrende måte å utvikle lagånden på. Her trengs kommunikasjonsevner, samarbeid og logiske løsninger. Vi har satt sammen noen ferdige pakker med forskjellige tema.  Passer både små og store grupper året rundt..

vinterpakker

Ta med din bedrift til vinterfjellet. Her kan dere teste ut fartsfylte snøaktiviteter som Snowrafting og Airboard. Det kommer garantert skape nye gode minner og samtaler etterpå. Velg en eller flere av våre vinteraktiviteter. Vi har ferdige pakker tilpasset store og små bedrifter.

sommerpakker

Nå nye høyder sammen med dine kollegaer i Beitoklatrepark eller med en guide over Besseggen.  Sommerhalvåret byr på herlige naturopplevelser til fjells og på vann. Ørretfiske, fjellklatring, teambuilding, her er listen og dagene lyse og lange.

skreddersy din egen pakke

Vi hjelper gjerne til med å planlegge ditt opphold her på Beitostølen. Tips på transport, restauranter og overnatting. En god kombinasjon sammen med en eller flere av våre aktiviteter. Ta kontakt i dag og vi hjelper gjerne til og se på hvad som passer akkurat deg og din bedrift.

Ta kontakt med oss og vi hjelper deg gjerne med å skreddersy en pakke som passer deg og din bedrift.

(+47) 924 84 564

send forespørsel