Beitostølen Aktiv & Skiskole

TRUGETUR MED GUIDE

Med truger på beina tar via deg ut i det stille urørte vinterlandskap! Det kreves ingen trugeerfaring for å bli med oss på trugetur. Det er variert terreng som gir frisk luft og god trim. Fjellet byr på norsk natur og en gøy opplevelse. Vi møter dere på kontoret, her får dere utdelt utstyr og informasjon om turen. Turene varierer etter vær og vind. Guiden anpasser fart og turen etter alle i gruppa. En stemningsfull opplevelse er trugetur med hodelykt i desember og januar måned. Ta gjerne med hunden din på tur med oss. I koppel selvsagt.

TRUGETUR onsdager

Nyt stillheten og vinteren til fots. Få mer ut av din truge-tur med en guide fra Beito Aktiv.
Vi tilbyr trugeturer i  vintersesongen fra desember – mai. Inkludert er truger, varm drikke og staver. Trugetur er en enkel og fantastisk aktivitet for de som vill oppleve noe utenfor alpinbakken eller langrennsløypa. Bestill billett i booking kalenderen her nedenfor til høyere.

Private grupper

For dere som ønsker en guide alene tilbyr vi i vintersesongen tilbyr vi trugeturer. De fleste nasjonalparker tilbyr gode trugemuligheter. Vi står fritt til å utforske vilderlandskapet sammen. Guiden anpasser fart og lengde etter deres ønsker.

INKLUDERT

For grupper på 10 eller fler, vennligst kontakt oss på telefon eller e-post.

(+47) 924 84 564