Hos Beitostølen Skiskole får du undervisning tilpasset både for store og små. Velg mellom privat undervisning hele sesongen eller gruppe undervisning i vinterferien. Du vil oppleve en trygg og morsom vei til å bli en god skiløper eller brettkjører.
Vi har skiinstruktører som underviser i langrenn, telemark, alpint, parkkjøring, sitski, portkjøring m.m. Hos oss får du tilpasset undervisning for alle nivå og aldre. I vinterferien uke 7,8 og 9 tilbyr vi  4 eller 5 dagers kurs som starter mandag, mens privatleksjoner kan bestilles for alle dager hele sesongen. Vi anbefaler å  forhåndsbestille skiskole for være garantert plass og ledige skiinstruktører. Bli med våre skiinstruktører for en god opplevelse i bakken. Alle barn og instruktører bruker hjelm i bakken og vi anbefaler selvsagt at alle gjør det.
Viktig: Betaling skjer på skiskole kontoret om det ikke er betalt på forhånd. Voucher og andre reisebevis skal byttes in til en skiskole-billett med tildelt  info om tid og skilærere, det gjelder også forhåndsbetalte leksjoner som har fått tildelt et referanse nummer i online bookingen. Billetten vises opp til instruktøren når kurset starter. Skiskolen har en møteplass i bunn av alpinbakken.

Voksen gruppeleksjon

Gruppeleksjoner uke 7,8 og 9 er en gøy og sosial måte å bli god på ski eller brett. Våre ukekurs starter mandager og du kan velge på  4 eller 5 dager. Passer alle nivåer av ski -og brettkjørere.

Barneskiskole grupper

Våre erfarne instruktører har lærerike og artige leksjoner. Vi har fokus på utvikling av barnas skikjøring gjennom oppgaver med forskjellige målsetninger. Gruppeleksjoner tilbyr vi i uke 7,8 og 9. (Fra 4 års alder på ski og med snowboard er gruppeleksjoner fra 7 års alder)

 

Privatleksjoner

Privatleksjoner er en effektiv og intens måte å lære å stå på ski eller forbedre din teknikk. Privatleksjoner er tilgjengelig for alle aldrer, nivåer og disipliner. Alpint, snowboard, langrenn, telemark og sitski.

Powder Clinic

For erfarne ski og - brettkjørere eller de som er nye i puddersnøen. Våre guider vill ta deg med til det beste terrenget for å utvikle deg og din teknikk. Det her er timen for deg som ønsker å få max glede ut av løssnøkjøring.

Sitski og funksjonshinder

Vi har utdannede instruktører for de skikjørere med funksjonshinder. Vi kan tilby privatleksjoner med hjelpemidler for nybegynnere og mer erfarne skikjørere.  

Pro Coaching

Vår Pro Coaching er et tilbud til de avanserte ski - og brettkjørere som ønsker å finjustere teknikken. For de som vill bli bedre på carving eller gå dypere inn i langrenns teknikken sin. Din coach kommer sammen med deg utvikle og forbedre din teknikk og gi deg de verktøy du trenger for å jobbe videre med den.