TEAMBUILDING-mangekamp

I Vintercampen og Beitocampen legger vi til rette for aktiviteter, opplevelser og utfordringer for alle.
Mangekampsløypen setter vi opp i mange forskjellige varianter.
Det er en perfekt utendørsaktivitet for store og små bedrifter, bursdagslag, skoleklasser eller utdrikningslag. 
Vi har også mulighet for å sette opp aktiviteter på andre destinasjoner og plasser. Eks. utenfor deres restauranter, hotell eller fjellstuer. Hos oss kan alle rett og slett være med og ha det gøy sammen med venner og  kollegaer året rundt. Velg blant samarbeidsoppgaver, styrkeprøver og gøyale utfordringer. Våre aktivitetsleder er her for hjelpe dere med å sette sammen de poster som passer dere. Vi varierer postene med sesong, vær og størelse på gruppa. Her er noen eksempel og bilder på hva vi kan tilby.

Aktiviteter

kraft konkurranse

Pippi Långstrump er verdens sterkeste, det vet alle. Men hvilket lag går vinnende ut av den her konkurransen? Her får deltagende kjempe i lag mot hverandre i styrkeøvelser og utholdenhet. Velegnet for treningsgrupper og fysisk sterke vennegjeng/utdrikningslag.

Foto. Ronny Solheim

klassisk 5-kamp

Her må dere samarbeide og kommunisere godt for å ta hjem seieren. Aktivitetslederen setter opp en løype der alle på laget kan utfordres. Vi setter fokus på morsomme oppgaver og samarbeid. Her gjelder det å støtte laget man tilhører. Kreves ikke god fysisk form for å lykkes her.

Mangekamp

vinnerskalle

Her får dere teste styrke, presisjon og kunnskap mot hverandre i en mangekamp. En allsidig konkurranse der flertallet får mulighet til å briljere. Bygg lagånd og skap gode minner sammen.

Beitocampen

IQ logikk test

Fantastisk måte å bli bedre kjent og bygge relasjoner. Her utfordrer vi dere i forskjellige problemoppgaver dere må løse i lag. krever ikke god fysisk form og alle kan delta på likt grunnlag.

INKLUDERT

BEITOCAMPEN

Vår, sommer og høst bruker vi Beitocampen som base for teambuilding og andre aktiviteter. I skogen her finner dere bland annet Beitoklatrepark også. Grusveien tar dere forbi klatreparken og til en nydelig plass ved vannet Øyangen. Her har vi en gapahuk til utleie og en stor 8-kant.  Området er laget til for utendørsaktivitet og teambuidling.  Det finnes også en søt liten utedo og en brygge der vi har våre fiskebåter til utleie i fiskesesongen. Teambuilding kan med fordel kombineres med klatrepark eller leie av båt. Det tar ca 10 minutter å kjøre fra Beitostølen sentrum ned til Beitocampen om sommeren. Vi videreformidler gjerne kontakt med bussbolag og taxi om dere trenger hjelp med transport.

Teambuilding i Beitocampen
Plukk ut det barnslige sinnet og ta frem konkurranseinstinktet!
Dere velger før ankomst om hvor vekten skal ligge på skalaen mellom moro og konkurranse. Det er ofte det enkle postene som er de mest morsomme.
I lag konkurrerer dere  sammen med kollegaer og dere kommer sikkert oppleve nye sider av hverandre i løpet av dagen. Bli kjent på nytt i nye settinger.
5-kampen består av fem forskjellige poster der dere får teste ut samarbeid og lagånd.
Eks. øksekasting, støvelstafett, spikkerkonkurranse, bueskyting, vardebygging eller problemløsning.
Aktivitetslederne er flinke og rutinerte til å velge ut de poster som passer til værforhold og størelse på gruppa. Det tar ca 1,5-2 timer og komme seg igjennom alle oppgaver. 

VINTERCAMPEN

Til vintercampen tar det  ca. 5 minutter med snøscooter og slede fra Beitostølen sentrum.
Her byr vi på stemningsfulle omgivelser og det kan føles som at dere er langt unna Beitostølen sentrum.
I vintercampen har vi en bålplass med sitteplasser og serverer noe varmt å drikke foran bålet.
Før vi starter ønsker aktivitetslederen alle velkommen og har sikkerhet gjennomgang. Det blir satt poeng på hver enkelt aktivitet og til sist summerer vi opp og kårer vinnerlaget.
Hos oss kan alle rett og slett være med og ha det gøy i snøen! 
Teambuilding kan med fordel kombineres med Snowrafting eller Airboard i bakken. Det beregnes ca 1,5-2 timer for en gruppe å ta seg igjennom alle poster, litt lengre for større grupper over 50 personerAktivitetslederne er flinke til å velge ut de poster som passer til snøforhold og størelse på gruppa. Vi tilbyr ferdige Teambuilding forslag eller om dere har noen spesielle ønsker kan vi skreddersy en konkurranse til dere. Eks. logiske utfordringer, miniski, blindebukk, akekonkurranse eller samarbeidsoppgaver.  

For grupper på 40 eller fler, vennligst kontakt oss direkte på telefon eller e-post

(+47) 924 84 564

Priser - Team building

Gruppe
8 – 20 pers. – 600 kr pr. pers.
20 – 40 pers. – 560 kr pr. pers.
40 og flere – Ta kontakt.
 
Skolegrupper

+20 pers. – 510kr / pers.

Har dere ikke mulighet til å komme til oss?
Vi tar med oss aktivitetene til dere

mobil -aktivitetsløype

Vi tar med oss aktivitetene til dere.
Teambuilding – Kick off- Event

Utleie av lavvo 

kombinere aktiviteter

TEAMBUILDING & SNOWRAFTING

Kombinere de både aktivitetene i Vintercampen. En halv dag ute i fjellet med gøyale aktiviteter og spennende aking i snowraftingrenna

8-20 pers. – 1320 kr / pers
20-40 pers. – 1190 kr / pers
40-80 pers. – 1100 kr / person
TEAMBUILDING & KLATREPARK

Kombinere de både aktivitetene i Beitocampen. En heldag i campen med gøyale aktiviteter og utfordringer i klatreparken.

8-20 pers. – 875kr / pers
20-40 pers. – 785 kr / pers
40-80 pers. – 710 kr / person

send forespørsel