pakker for skolegrupper

Her på Beito Aktiv tilbyr vi  mange forskjellige utendørsaktiviteter til skolegrupper. Dagsleir både sommer og vinter, og  skreddersydde program for flere dager. Beitostølen er en perfekt destinasjon for klassereiser og skoler. Gangavstand til det meste og mange aktiviteter å velge på.

Velg mellom dagsleir eller enkelte aktiviteter.  Snowrafting, klatrepark, fiske eller fjellklatring. Aktivitets tilbudet endrer seg etter sesong.  Vi hjelper gjerne til med viderekontakt med de lokale busselskap og overnattingsbedriftene.

Dagsleir - sommer

Tilbring en dag ute i naturen på sommerleir, omgitt av furuskog i utkanten av Øyangen. I løpet av dagen får barna klatre i klatreparken, delta i teambuilding-aktiviteter, prøve seg på orientering, svømme og kose seg i campen. Knytte nye vinneskaper i nye miljøer.

Dagsleir - Vinter

Vintercampen ligger ovenfor skianlegg på Beitostølen. Deltagene får delta i aktiviteter som snowrafting,airboard og teambuilding. En actionfylt dag er garantert.

Skileksjoner

Beitostølen Skiskole underviser i alpint, langrenn, snowboard og telemark. Vi deler opp elevene i nivå og disiplin. Heiskort er ikke inkludert i prisen.

Overnattingstur i snøhule

Den ultimate vinteropplevelsen.
Lær hvordan du spanderer en natt ute i den norske vinteren, og få verdifulle overlevelse kunnskaper.

Snowrafting

Snowrafting er en av våre mest populære aktiviteter. I Vintercampen er det laget en spesialrenne til båten. 

teambuilding

Bygg samhold og kommunikasjon. Her deles elevene inn i lag og konkurrerer i fem forskjellige og artige oppgaver.

elvevandring

Et kort stykke unna sentrum finner dere Raudalen og Gipa, ca 10 minutter med bil fra Beitostølen sentrum. Vandringen er lagt opp på så vis at vi går vått opp i juvet og tørrt på vei ned. I Gipa passerer vi fossefall på opp til 100 m. Spektakulære «fotomoments» under veis

fjellklatring

Fjellklatring er en måte å oppleve hva naturen har å tilby. En utfordrende, spennende måte og du sitter igjen med en enorm mestringsfølelse. Feltet vi klatrer i  finner du ca 5 minutter med bil fra Beitostølen sentrum.

Er du klassekontakt eller lærer? Vi hjelper deg gjerne med planlegging og spørsmål rundt bestillingen.
Ta kontakt med oss på telefon eller e-post.

(+47) 924 84 564

Skolegrupper priser for andre aktiviteter

Minimum 20 deltagere når det er oppgitt pr. person pris

Skiskole

90 Min leksjon – 195 kr / pers.

Snowrafting

440 kr / pers.

Mangekamp

435 kr / pers.

klatrepark

275 kr / pers.

Elvevandring

7630kr / guide

fjellklatring

7630 kr / pr. guide

forespørsel