Beitostølen Aktiv & Skiskole

Randonee - TOPP TURER

Gjennom vinteren arrangerer vi guidede skiturer og splitboard-turer. Lær det grunnleggende om backcountry ski touring / randonee med en av våre profesjonelle guider, inkludert skredbevissthet, backcountry sikkerhet og off-piste ski teknikk. Hvis du er en gruppe som vil ta en tur men ønsker en lokalkjent fører, ta kontakt i dag.

INTRO TIL Randonee & Skredsikkerhet

Topptur med guide – Intro til Rando
Vi har dessverre ikke kapasitet til noen fellesturer i Påska 2023 men ta kontakt for tilbud til gruppebestillinger/privat fører.

Dette er en morsom aktivitet som introduksjon til off -piste kjøring. Guiden vil gi dere en innføring i skred og skred fare, samt hvordan bruke skred utstyr, rute planlegging m.m.

PRIVAT toppturguide

I vintersesongen tilbyr vi privat turer for enkelt personer og grupper. For mer informasjon og booking send oss gjerne en epost.

Priser:
Heldag  Kr. 7990,- / guide (opp til 8 stk)
Halvdag Kr. 6500,- / guide (opp til 8 stk)

HVA SKAL MAN TA MED

Tursekk  – Ullundertøy – Vindtett – Ekstra ullgenser eller fleece – Ekstra lue og votter – Hjelm – Snøbriller – Solkrem/ kuldekrem – Mat og drikke

Har du ikke eget utstyr kan du leie.
For leie av toppturutstyr ta kontakt med med Beitostølen Skiutleie.

Sender/ mottaker, ekstra batterier, søkestang, spade. Vi leier ut skredpakker for Kr 350,-/ dag vi har et begrenset antall og vi trenger bestilling på dette senest en uke før ankomst.

For grupper på 10 eller fler, vennligst kontakt oss på telefon eller via e-post. Vi vill gjøre vårt beste for å hjelpe deg med bestillingen.

(+47) 924 84 564