BOOK HER

KALVEDALEN

Flott familietur i den frodige, fargerike og lune Kalvedalen. Kalvedalsbekken slynger seg i blind – dalen med eventyrlige omgivelser. Stigen går langs bekken med start ved grustaket i Lykkja. Innerst stuper Kalvedalsbekken seg ned et nesten 100 meter høyt loddrett stup. Om været tillater det, kan man få sitt livs fosse bad. Innerst ved fossen ligger hulen til den forviste Kalvedalspresten som levde her på 1700-tallet. Turen tar ca. 30 minutter fra grustaket inn til fossen og går i forholdsvis lett men ujevnt terreng. Man bør ha godt fottøy, det kan være hoggorm i området. Stien kan til tider være vanskelig å finne uten guide. Guidet tur/ historievandring kan bestilles.

BOOK NÅ

ELVEVANDRING I GIPA

Et kort stykke unna sentrum finner dere Raudalen og Gipa, ca 10 minutter med bil fra Beitostølen sentrum. Vandringen er lagt opp på så vis at vi går vått opp i juvet og tørrt på vei ned. I Gipa passerer vi fossefall på opp til 100 m. Spektakulære «fotomoments» under veis. Turen krever middels kondisjon. Hvis du har lyst stopper vi underveis og bader. Vi tar en rast og koker kaffe/te over åpen ild. Ta med sekk, husk niste, kopp og tørre klær. Turen tar 4-5 timer, alt etter hvor mye utfordringer vi vil ha.

BOOK NÅ

JUVHOPPING I VEO

En liten time fra Beitostølen er det et eldorado for juvhopp! Vi følger elva i gjennom trange juv og leker oss med de ulike utfordringene på veien. I løpet av juvvandringen opplever de fleste å bryte flere personlige barrierer. Dype vannkulper, fosser og klippehopp alt fra 1 til 10 meters høyde, byr på utfordringer for alle. Vi har lagt opp til en halvdagstur og det er garantert et minne for livet. Vi beregner ca 4 timer inkl. t/r Beitostølen.

BOOK NÅ