Beitostølen Aktiv & Skiskole

Barnebursdag

Beito Aktiv tilbyr organiserte barnebursdager. Perfekt for aktive barn.
Vår, sommer og høst er det mulig å ta med bursdagsbarn og venner til miniklatreparken. Klatreinstruktørene er med hele veien og leder barna trygt gjennom løypa.
Det blir også en kort gjennomgang før de på egen hånd får svinge seg løs i løypa.
Etter klatreparken kan dere velge på å ta med alle barn til Peppes Pizza på Beitostølen. Vi hjelper til med reservasjonen om dere ønsker det. 

Alt dere trenger å tenker på er transporten fra Beitocampen til Peppes Pizza dersom dere velger å avslutte bursdagen der.

Les mer om Miniklatreparken her nedenfor

Fra 2500 kr / gruppe

AKTIVITETER

received_332832488035724 (1)

Mini Klatrepark

Vår- Sommer - Høst
Barn fra 4 - til 10 år
Barnebursdag I miniklatreparken passer perfekt for aktive barn som ønsker å være ute. Basert på vår store klatrepark, er miniklatreparken en mindre og mer passende løype for barn. Gøy og utfordrende med 8 forskjellige klatreelementer og en lang zip-line til slutt. Seler, hjelmer og flinke instruktører er inkludert. Instruktørene veileder barna under hele arrangementet. Hansker er valgfritt, dere kan ta med egne eller kjøpe direkte på plass.

Peppes Pizza (ekstra valg)

Etter klatreparken ta med barna opp til Peppes Pizza på Beitostølen, her venter deres bord. Her blir det servert smakfull pizza og deilig dessert. En skikkelig avslutning på bursdagen. Vennligst oppgi under bestillingen om du ønsker en Peppes reservasjon, og fortell oss om eventuelle diet/allergier.
Pizza + dessert+ brus: Kr. 109,- / barn

Priser - Barnebursdag

Mini Klatrepark
  • 2500 kr / gruppe
  • 2 timer  – opp til 10 stk
  • 4 – 10 år
Peppes Pizza
  • 109 kr / barn.
  • inkl. pizza + dessert + brus

forespørsel barnebursdag