Beitostølen Aktiv & Skiskole

Guidede turer for godt voksne

Den rike natur og kultur som vi er så heldige å ha her i regionen, gir oss unike muligheter innen alle former for guiding. For seniorer kan vi tilby skreddersydde pakker over en til flere dager med hovedfokus på lokalhistorie, friluftslivopplevelser og hygge. Bli med vår kjentmann på stølsbesøk, eller en historisk vandring på for eksempel på Bitihorn eller i Kalvedalen. Valdres er fullspekket med spennende historier som vi ønsker å dele med dere. Alle turer kan tilpasses etter fysisk nivå og skreddersys etter ønske. Vi kan også være behjelpelige med transport, middager og overnatting. Med våre lokale guider får du mest mulig ut av din friluftslivopplevelse, på en trygg og hyggelig måte.

 
Historisk Vandring

Ønsker du det lille ekstra ut av fjellturen din? Beitostølen har en rik historie innen natur og kultur, fra øde fjellandskaper til levende stølsområder. Med våre historiske guider kan du få lokalkunnskap og historie underveis på turen, natur og historiske fenomener som kanskje ellers ville bli forbigått. Våre guider er lokale og brenner for både historien og området de kommer fra. Vi kan tilby guidning for både privat og for grupper. I sammenheng med guidningen kan vi både arrangere transport, middager, aktiviteter og overnatting over en eller flere dager. Som engangsbesøkende eller hyttebeboer så knytter lokalkunnskapen deg enda nærmere og bringer mening til området vårt.

Aktiviteter
Beitocampen
 
Villmarkens sønn/datter

Har du en i vennegjengen som har påberopt seg den gjeve tittelen villmarkens sønn eller datter uten å ha bevist det i noen særlig stor grad?  Bli med oss på en serie med villmarks utfordringer, som utfordrer dere på de forskjellige evnene en villmarkens sønn eller datter skal ha. Deltakerne kan deles inn i lag eller hver for seg. Varighet og vanskelighetsgrad kan justeres etter ønske. Vær førstemann til å få fyr i bålet eller vær den som navigerer seg tilbake til camp først- alle oppgavene kan skreddersys etter ønske, eller gjøre klart av våre instruktører.

For andre forslag på aktiviteter og guidede turer ta kontakt direkte med vår booking. Beitostølen byr på mange eventyr både vinter og sommer.