Våre klatreparker

Vi på Beito Aktiv har en klatreparker. I Beitocampen som du finner ca 7 minutter med bil fra Beitostølen sentrum. Det er en artig og utfordrende klatreløype for ungdom og voksne.
Turer til klatreparken bestilles på nett i vår online booking eller på vårt kontor på forhånd.
Parken ligger på et lukket område og det  er ikke mulig å ta seg dit uten guide fra Beito Aktiv & Skiskole

Klatreparken Beitocampen

Beitocampen ligger nede ved naturskjønne innsjøen Øyangen sørvest fra Beitostølen. Denne har tre forskjellige løyper, de er markert med grønn, rød og sort. Den sorte løypen er den mest utfordrende av de tre banene. Klatreparken er untatt fjellklatring vår høyeste og luftigste aktivitet. Her får dere sjansen å teste høydeskrekken. Totalt er det over 25 ulike hinder dere skal ta dere igjennom.
Før vi starter har guiden en sikkerhetsgjennomgang med dere og deler ut utstyret. Guiden går igjennom hvordan dere på en trygg og sikker måte tar dere igjennom løypa. Utstyret vi bruker er klatregodkjent. Dere får trene på bakkenivå med karbiner og trinsen før dere får lov å gå opp i første løypa.
Det tar ca 1,5-2 timer for en gruppe å ta seg igjennom de tre løypene. Er det mindre barn (fra 8-12 år) trenger de en voksen som går sammen med dem i løypa.
Guiden fra Beito Aktiv følger med underveis men guider fra bakken. Man trenger ikke å gå alle løypene på en gang, mellom hver løype kommer dere ned på bakken igjen. Det finnes mulighet til å spise niste ved vannkanten (må avtales på forhånd). Eller på bestilling kan vi ordne med lunsj/middag i våres 8-kant eller gapahuk som har plass for store arrangement og grupper. For den som vill, finnes det også mulighet til å ta ett forfriskende bad i fjellvannet.
Sesong: Vår, Sommer og Høst
Pris: Kr.450,- pr voksen. Kr. 350,- pr barn (8-12år i sellskap med betalende voksen)
Alder og høydegrense:
Fra 8-10 år i selskap av voksen.
Max vekt for klatrere: 100 kg
Påbudt minimum 130 cm høy
Ved regn: Aktiviteten går som vanlig.
Ta med regnklær.
Utstyr: Eget utstyr: Joggesko, løst sittende klær. Eventuellt regn/vindjakke/matpak
ke/drikke

Møtesplass:
Beitostølen Aktiv & Skiskole kontoret i sentrum av Beitostølen. Transport i egen bil.