Våre klatreparker

Vi på Beito Aktiv har to klatreparker. En er bygget  i Beitocampen som du finner ca 7 minutter med bil fra Beitostølen sentrum. Det er en artig og utfordrende klatreløype for ungdom og voksne. Vår lille klatrepark ligger i sentrum av Beitostølen, i Sommerparken. Her kan de yngste klatrere, teste ut zipline og andre utfordringer i løypa.
Turer til den store klatreparken bestilles på nett i vår online booking eller på vårt kontor. Parken ligger på et lukket område og det  er ikke mulig å ta seg dit uten guide fra Beito Aktiv & Skiskole

Klatreparken Beitocampen

Beitocampen ligger nede ved naturskjønne innsjøen Øyangen sørvest fra Beitostølen. Denne har tre forskjellige løyper, de er markert med grønn, rød og sort. Den sorte løypen er den mest utfordrende av de tre banene. Klatreparken er untatt fjellklatring vår høyeste og luftigste aktivitet. Her får dere sjansen å teste høydeskrekken. Totalt er det over 25 ulike hinder dere skal ta dere igjennom.
Før vi starter har guiden en sikkerhetsgjennomgang med dere og deler ut utstyret. Guiden går igjennom hvordan dere på en trygg og sikker måte tar dere igjennom løypa. Utstyret vi bruker er klatregodkjent. Dere får trene på bakkenivå med karbiner og trinsen før dere får lov å gå opp i første løypa.
Det tar ca 1,5-2 timer for en gruppe å ta seg igjennom de tre løypene. Er det mindre barn (fra 8-12 år) trenger de en voksen som går sammen med dem i løypa.
Guiden fra Beito Aktiv følger med underveis men guider fra bakken. Man trenger ikke å gå alle løypene på en gang, mellom hver løype kommer dere ned på bakken igjen. Det finnes mulighet til å spise niste ved vannkanten (må avtales på forhånd). Eller på bestilling kan vi ordne med lunsj/middag i våres 8-kant eller gapahuk som har plass for store arrangement og grupper. For den som vill, finnes det også mulighet til å ta ett forfriskende bad i fjellvannet.
Sesong: Vår, Sommer og Høst
Pris: Kr.450,- pr voksen. Kr. 350,- pr barn (8-12år i sellskap med betalende voksen)
Aldersgrense:
Fra 8-10 år i selskap av voksen.
Max vekt for klatrere: 100 kg
Påbudt minimum 130 cm høy
Ved regn: Aktiviteten går som vanlig.
Ta med regnklær.
Utstyr: Eget utstyr: Joggesko, løst sittende klær. Eventuellt regn/vindjakke/matpak
ke/drikke

Møtesplass:
Beitostølen Aktiv & Skiskole kontoret i sentrum av Beitostølen. Transport i egen bil.

Miniklatrepark for barn 4 – 10 år

I sommerparken har vi vår mini klatrepark. Her kan barna klatre alene med sele og sikring.
Denne klatreparken er en miniutgave av vår store klatrepark.
Barna får på seg en klatresele og guiden gir dem instrukser på hvordan de ska ta seg frem på en sikker å trygg måte. De allre minste kan gå igjennom banen med hjelp av foreldrene som kan hjelpe til fra bakken. Selene vi bruker er klatre godkjent og i de sitter det fast karbiner og trinser akurat som på de vi bruker på den store klareparken.
I slutten av banen har vi bygt en Zipline, det er her dere ska bruke trinsen. Her må foreldrene hjelpe de minste barna å sikkre seg på taue med trinsen. Klatreparken har siden vi bygde den for et par år siden hvert et artig og velkommet tilskudd til våres aktiviteter. Et morsomt avbrekk for barna som har vært på fjelltur eller for gjenomreisende som trenger et litet stopp på veien og bli kvitt litt overskuddsenergi.
Miniklatreparken kan også leies med instruktør til spesielle tillfelle som for eksempel barnebursdag.Det kan også være en idé å teste Minihøydebanen for de barn som ikke er helt sikker på at de tørr å gå den store banen.
Miniklatreparken
Åpningstider: Se Sommparken for åpningstider.
Aldersgrense: Passer best for barn mellom 4 og 10 år
Pris kr 75,-pr.runde