Beitostølen Aktiv & Skiskole

Beito Klatrepark

Beito Klatrepark er en mindre men artig og utfordrende park i skogen i Beito.
Åpent i høstferien uke 40 og 41
Elementene i vår klatrepark er bygget med tau og skaper mer bevegelse i løypene. Dette gjør at klatreparken er mer livlig, utfordrende og morsom å klatre i.
Parken ligger i et privat område og du må ha med instruktør fra Beito Aktiv. Det er tre forskjellige løyper, grønn, rød og sort. Den sorte løypa er mest krevende. Vi anbefaler løstsittende klær, joggesko og eventuelt hansker. Klatreparken kan bookes for enkeltpersoner eller for private grupper. Plasser til klatreparken bestilles på forhånd i vår online booking, telefon eller på vårt kontor i Beitostølen sentrum. Parken ligger i et privat område og det er ikke mulig å klatre uten en avtale på forhånd.

GRUPPER OG ARRANGEMENT

Private arrangement og større grupper kan bestille klatreparken for seg selv. Flere en 10 personer? Kombinere gjerne med noen av våre andre aktiviteter. Ta kontakt for tilbud.

GENERALL INFORMASJON

Alle må bestille plass på forhånd i vår online booking eller via vårt kontor i Velkomstsenteret. Det er begrenset antall plasser på hver avgang.
Parken ligger på et privatområde og det er ikke mulig å ta seg dit uten avtale med Beito Aktiv. Alle som bruker Beito klatrepark må også gjøre seg kjent med reglene vi har, samt fylle ut og levere egenerklæring.
Grupper kan ha en ansvarlig som fyller ut for hele gruppen ved ankomst. Hund er velkommen i bånd.

Beito Klatrepark ligger i naturskjønne omgivelser i Beito skogen. Det er tre forskjellige løyper merket grønn, rød og sort.  Den sorte løypen er mest utfordrende av de tre løypene.  Beito Klatrepark er litt annerledes enn andre parker da vi bruker vaier og tau. Tau gjør at elementene beveger seg mer og utfordringene blir større og artigere. Vi er veldig stolte av parken og etter oppdateringene og nyåpningen høsten 2020, klare for å ta imot mange klatreglade gjester. Parken er godkjent av jernbanetilsynet.
Etter dere har klatret igjennom løypene har dere mulighet for et friskt bad i innsjøen Øyangen. (kun for betalende gjester i parken). Gjennomsnittlig bruker en klatrer 1,5-2 timer i parken.

SIKKERHETSGJENNOMGANG

Alle deltagere må gjennom en sikkerhetsutsjekk i opplæringsløypen.
Før vi starter har instruktøren en sikkerhetsgjennomgang og deler ut sele. Du tar selv på klatreselen under veiledning fra instruktør. Personer som er fra samme husstand kan hjelpe hverandre. Instruktøren tar en visuell kontroll og sørger for at selen sitter som den skal.
Personer med langt hår oppfordres til å sette det opp eller flette det på grunn av sikkerhet.

FASILITETER

Toalett – Vi har en fin utedo med desinfeksjons vask
Mat & Drikke – Medbrakt  niste og drikke er tillatt på uteområdet( ikke alkohol)
Gapahuken og 8 kanten kan leies ; ta kontakt for tilbud eller book online
Hund er velkommen i bånd!
Den må selvsagt ikke forstyrre andre klatrere da vill dere bli bortvist uten refusjon.

For grupper på 10 eller fler, vennligst kontakt

(+47) 924 84 564

VEIEN HIT OG SESONG

Beitoklatrepark ligger i Beito . Klikk her  Kartpunkt. Klatreinstruktørene møter dere i parken på avtalt tid.
Vi har åpen vår, sommer og høst, sjekk booking kalender for ledige dato.

Good to know!

ALDERSGRENSE

Anbefalt minste høyde fra 130 cm
Maks 100 kg

Mini-Klatrepark: 105-140cm / <30kg.

 
VÆR OG VIND

Klatreparken er åpen i vanlig regnvær. Vi anbefaler vind/regnjakke som du kan ta av deg om du blir varm. Ved torden kan vi stenge parken til været blir bedre.

Følg med på oppdateringer via vår hjemmeside og Facebook. Driftsstans medfører ikke rett til refusjon av billettpenger.

 
BEKLEDNING

Vi anbefaler lettere bekledning, joggesko og regnjakke ved regn. Ta gjerne med egne hansker men ikke for tykke hansker

 

finn veien i beito CAMPEN!

Beitocampen

Beitocampen
TOILET FISKEBÅT UTLEIE PARKERING - TEAMBUILDING / FISKE PARKERING - KLATREPARK KLATREPARK MØTEPLASS MINI - KLATREPARK KLATREPARK GAPAHUK 8-KANTEN TEAMBUILDING

TOILET

PARKERING - TEAMBUILDING / FISKE

PARKERING - KLATREPARK

KLATREPARK MØTEPLASS

8-KANTEN

For andre forslag på aktiviteter og guidede turer ta kontakt direkte med vår booking. Beitostølen byr på mange eventyr både vinter og sommer.