Alder 7 +

Desember - April

2 timer

Onsdager

Kl 15:00

Voksen Kr 630

Barn Kr 515

Rafting er en populær aktivitet sommerstid. Nå kan du også prøve rafting gjennom vintersesongen. Rafting på snø, Snowrafting. Vi har ett tilrettelagt arrangements område i våres Vintercamp på Beitostølen. Denne aktivitet en krever minimum 6 deltagere eller flere. Alle deltagere får låne hjelm av oss men husk å ha på klær etter værforholdene. Lue og votter er et «must».
Snowrafting er den perfekte teamaktiviteten for deg og dine kolleger. Eller bare en meget morsom aktivitet for å gjøre det lille ekstra i utdrikningslaget, til bursdagsbarnet osv.. Uansett en opplevelse med fart og spenning.

Instruktøren kjører først en introduksjon med alle som skal være med i rafting båten. Snowrafting er en morsom aktivitet for alle i familien, store som små (fra 7 år) Spenningen ved å hoppe opp i rafting båten og sette utfor de snøkledde bakkene, har satt et stort smil på alle de mange hundre deltagerne som har tatt turen i vårt Snowrafting anlegg. Vi tar oss tid etterpå til bålkos i lavvoen og en kopp varm drikke. Husk det ikke er lov å bruke slalåm støvler, men ta gjerne med ett par ski briller. Det er maks 8 passasjerer om gangen i båten. Snowraftingrennen er 450 meter lang. Hastigheten vil variere i forhold til tyngden i båten og føreforholdet.

Firmaturer

Bursdager

Private grupper

 

Inkludert på turen

Bål
Snøscootertransport
Hjelm, ta med egen eller lån av oss
Varm drikke