Privatleksjoner hos Beitostølen skiskole er en fin måte for deg som ønsker å utvikle og lære  mer, med en egen instruktør, i din egen takt.  Våre instruktører anpasser leksjonene til dine spesielle behov og ønsker. Beitostølen skiskole tilbyr leksjoner i alle disipliner, alpint, snowboard, langrenn, sitski, telemark og for alle aldrer.
Hvorfor ta en alpin leksjon?
Det kan enten være for å prøve noe nytt på en trygg og sikker måte, eller det kan være at du vill bli bedre og komme opp på et høyre nivå med din ski kjøring. Her på Beitostølen Skiskole har vi lang erfaring med ski instruksjon på alle nivåer. Våres motto er at ” Det skal være gøy å stå på ski”, og rundt det bygger vi opp vår undervisning.
Vår alpine gruppeleksjoner starter mandag morgen, men privatleksjoner kan bookes hver dag. (I høysesong fra kl. 13.00).
Fra det å lære å sette fast skistøvlene på skia, fra din første plog til din første sving, til å lære carving, vi har de rette leksjonene for deg.
Hva du kan forvente fra din første alpine leksjon
Vi vet at det å lære en ny sport kan høres litt skremmende for noen. Våre erfarne instruktører på Beito Aktiv er her for å hjelpe og sikre at dine første skritt for å lære å kjøre på ski er trygge, engasjerende og fremfor alt morsomt. Nybegynnere på sin førte leksjon kommer å bli undervist om sitt utstyr og hvordan du kan bruke det trygt. Du vil  deretter få lære hvordan å balansere og manøvrere trygt og enkelt over flat mark.
Før du går videre til å bruke heiser, er det viktig at du lære å kontrollere din fart og retning på ski. Den første leksjonen kommer vi å bruke tid på å lære disse ferdighetene på en god måte, under nøye veiledning og hjelp av instruktøren. Når både du og din instruktør føler at du trygt kan styre hastighet og retning, vil du starte med  å lære å ta heisen, utforske fjellet på enklere løyper, og stadig utvikle dine skiferdigheter.
Klikk på videoen for å se en kort film av hva du kan forvente fra din første alpin leksjon hos oss på  Beito Aktiv.
Kled på dere hensiktsmessig for en dag på ski i norske vinterfjellet, er svært viktig, for  både sikkerhet og glede av å lære å stå på ski.
Se vår korte video fra en av våre instruktører som viser deg den beste måten å kle på seg. Unngå å ta på deg bomull som første lag, ull er det beste.
536851_342579365799821_15772141_n (2)
Fra det å lære å ta på seg brettet, til dine første svinger, til det å kjøre i puddersnø, vi har leksjoner som passer deg.
Beitostølen snowboardskole er for alle som ønsker å lære seg å kjør på brett eller utvikle sine ferdigheter til ett høyere nivå.
Hva du kan forvente fra din første snowboard leksjon
Vi vet at det å lære en ny sport kan høres litt skremmende for noen. Våre erfarne instruktører på Beito Aktiv er her for å hjelpe og sikre at dine første skritt for å lære å kjøre på brett  engasjerende og fremfor alt morsomt. Nybegynnere på sin førte leksjon kommer å bli undervist om sitt utstyr og hvordan du kan bruke det trygt. Du vil  deretter få lære hvordan å balansere og manøvrere over flatere mark.
Før du går videre til å bruke heisen, er det viktig at du lære å kontrollere din fart og retning på bretter. Den første leksjonen kommer vi å bruke tid på å lære disse ferdighetene på en god måte, under nøye veiledning og hjelp av instruktøren. Når både du og din instruktør føler at du trygt kan styre hastighet og retning, vil du starte med  å lære å ta heisen, utforske fjellet på enklere løyper, og stadig utvikle dine brettferdigheter.
Klikk på videoen for å se en kort film av hva du kan forvente fra din første snowboard leksjon hos oss på Beito Aktiv.
Fangreim til snowboarden er påbudt i bakken, kan skaffes i heisbuene eller heiskontoret. Kled på dere hensiktsmessig for en dag på snowboard i bakken, det  er viktig  for  både sikkerhet og glede av å lære å kjøreglede. Husk hjelm,skibriller og gjerne en ryggplate.
Se vår korte video fra en av våre instruktører som viser deg den beste måten å kle på seg.
Beitostølen har en lang langrennssesong. Vi har tidlige løper på ski stadion fra oktober og fantastiske vårløyper på Valdresflya  i mai. Beitostølen Skiskole underviser i klassisk og skøyte teknikk. Gruppeleksjoner sammen med andre er en fin måte å lære kjenne løypenettet samt få kunnskap om hvordan best ta seg frem i løypa. For de som ønsker spesifikk teknik trening til for eksempel Birkebeinern eller Vasaloppet anbefales privatleksjoner.
Kommer snart!
Kled på deg hensiktsmessig for en dag på ski i langrennsløypene. Været skifter fort i fjellet og det er lurt å pakke en liten sekk med klær,drikke,solbriller,solskyddsfaktor og eventuellt skismøring. Husk kvikklunsjen!
En av anledningen til at mange voksne tar opp telemark er at de søker etter en ny utfordring i stedet for alpint; noe som gir de mulighet til å gå fra den tradisjonelle skikjøringen i pisten til å utfordre andre grenser og deres egen balanse.
For deg som ønsker og teste ut telemark eller trenger noen nye tips book din egen private leksjon med oss. Skituleia leier ut telemark utstyr.
Kommer snart!
Kled på dere hensiktsmessig for en dag på ski i norske vinterfjellet, er svært viktig, for  både sikkerhet og glede av å lære å stå på ski. Husk hjelm og skibriller for en mer komfortabel skiopplevelse.
Se vår korte video fra en av våre instruktører som viser deg den beste måten å kle på seg.

Beitostølen Sitski

Vi har flere instruktører som underviser funksjonshemmede. Vi kaller den avdelingen Beitostølen Adaptive. Her kan de som alltid ønsket å komme seg på snøen sammen med venner og familie få sjansen.
For deg med mål om å bli selvstendig (-eller hjelper) i bakken jobber våre dyktige instruktører sammen med deg for å nå det oppsatte målet.
Ta kontakt med vår bruker ansvarlige Alex Henderson for mer informasjon og bestilling av timer. Eller les mer på vår side Beitostølen Adaptive.
Priser Sitskiinstruksjon.
1/1 Heldag ( 5 timer)  Kr. 3000,- inkl. instruksjon, sitski og justering.
1/2 Halvdag ( 3 timer) Kr. 2000,- inkl instruksjon,sitski og justering.
Har du din egen sitski er prisene de samme som for privatleksjoner.
Heiskort kommer i tillegg.

park lessons

Om du er lett øved brettkjører eller ski kjører og vill lære deg å kjøre i park, rekommanderer vi privatleksjoner. Våre instruktører er her for å hjelpe deg til å utvikle din teknikk. Husk at hjelm er påbudt på alle parkleksjoner og gjerne ryggplate.
Priser privatleksjoner
50 min NOK 725,- pr. person    +250 ekstra deltagere
90 min NOK 990 ,- pr. person   +270 ekstra deltagere
120 min NOK 1250,- pr.  person +290 ekstra deltagere
3 timer NOK 1780,- pr.  person +315 ekstra deltagere
Heiskort er ikke inkludert i priset