Beito Aktiv & Skiskole barneskiskole er egnet til alle barn i alle aldrer og ferdighetsnivåer. Våre erfarne instruktører underviser barna, og gir leksjoner som er gøy og lærerike, med fokus på utvikling av barnets skiferdigheter gjennom målrettede oppgaver.
Sikkerhet er selvsagt en prioritering for oss, og vi tar alle tiltak for å sørge for et trygt læremiljø for barna.
Det er et krav at alle barn må bruke hjelm på leksjonene.
Nybegynner leksjoner for barn starter i barneområdet i alpinbakken. Her finner dere morsomme hjelpemidler og figurer for å hjelpe til med barnets progresjon. Barna som deltar i de lett øvede og øvede leksjonene vil bli undervist i terreng som passer for dem å sine ferdigheter. Våre instruktører er godt kjent med bakkene og vet om de best løypene for stå på ski med barna for å hjelpe dem å utforske fjellet.
Minstealder for barns skikurs er 4 år gammel. Den minimumet alder for snowboard gruppetimer barnas er 7 år gammel, men vi kan arrangere private snowboard leksjoner for barn under 7 år.
Om ditt barn har allergier eller har noe andre medisinske behov, som for eksempel astma inhalator eller diabetes. Opplys deres instruktør før leksjonen starter.
På torsdager har vi vårt ukentlige familjeskirenn, hvor alle barn som går i gruppeskiskole deltager gratis. Påmelding i bakken før skirennet starter. Dette løpet er mindre av en konkurranse og mer av en individuell prestasjon og hvert barn får en liten premie.
Vi  tilbyr  gruppe leksjoner og privat leksjoner til barn. Klikk på linken for å se priser, tider og booking informasjon.