Hos Beitostølen Skiskole får du undervisning tilpasset både for store og små. Velg mellom privatundervisning eller gruppe. Du vil oppleve en trygg og morsom vei til å bli en god skiløper eller brettkjører.
Vi har skiinstruktører som underviser i langrenn, telemark, alpint, parkkjøring, sitski, portkjøring m.m. Hos oss får du tilpasset undervisning for alle nivå og aldre. Velg mellom 4 eller 5 dagers kurs som starter mandag, mens privatleksjoner kan bestilles for alle dager. Vi anbefaler å  forhåndsbestille skiskole for være garantert plass og ledige skiinstruktører. Bli med våre skiinstruktører for en god opplevelse i bakken. Alle barn og instruktører bruker hjelm i bakken og vi anbefaller selvsagt at alle gjør det.
Viktig: Betaling skjer på skiskole kontoret. Voucher og andre reisebevis skal byttes in til en skiskole-billett med tildelt  info om tid og skilærere. Billetten vises opp til instruktøren når kurset starter. Skiskolen har en møteplass i bunn av alpinbakken.

Voksen gruppeleksjon

Gruppeleksjoner er en gøy og sosial måte å bli god på ski eller brett. Våre ukekurs starter mandager og du kan velge på  4 eller 5 dager. Passer alle nivåer av ski -og brettkjørere.

Barneskiskole grupper

Våre erfarne instruktører har lærerike og artige leksjoner. Vi har fokus på utvikling av barnas skikjøring gjennom oppgaver med forskjellige målsetninger. (Fra 4 års alder på ski og med snowboard er gruppeleksjoner fra 7 års alder)

Privatleksjoner

Privatleksjoner er en effektiv og intens måte å lære å stå på ski eller forbedre din teknikk. Privatleksjoner er tilgjengelig for alle aldrer, nivåer og disipliner. Alpint, snowboard, langrenn, telemark og sitski.

Lær på en dag

Vår "Lær på en dag" kurs er en snarvei og gruppleksjon for alle over 14 år. Med 4 timers instruksjon kommer du å bli forundret over hvor kjapt du kan lære å beherske ski -  eller brettkjøring. Kun tilgjengelig på lørdager og søndager. 

Sitski og funksjonshinder

Vi har utdannede instruktører for de skikjørere med funksjonshinder. Vi kan tilby privatleksjoner med hjelpemidler for nybegynnere og mer erfarne skikjørere.  

Pro Coaching

Vår Pro Coaching er et tilbud til de avanserte ski - og brettkjørere som ønsker å finjustere teknikken. For de som vill bli bedre på carving eller gå dypere inn i langrenns teknikken sin. Din coach kommer sammen med deg utvikle og forbedre din teknikk og gi deg de verktøy du trenger for å jobbe videre med den.

Powder Clinic

For erfarne ski og - brettkjørere eller de som er nye i puddersnøen. Våre guider vill ta deg med til det beste terrenget for å utvikle deg og din teknikk. Det her er timen for deg som ønsker å få max glede ut av løssnøkjøring.

Ski i Soloppgang

Finnes det en bedre start på dagen enn å være den som er først oppe på fjellet, før heisene åpner? Garantert urørt snø! Inkludert er også en liten frokost på toppen av bakken. Den her opplevelsen er beregnet til de ski og brettkjørere som minimum mestrer røde løyper. Aldersgrense fra 14 år . 

Petter's Pro Coaching

This is for adults who feel they want to gain more confidence in their skiing, and maybe re-discover their love for the sport. Maybe you have been skiing all your life but are feeling stagnation and want to change your skiing to a new level, both physically and mentally. Join Petter and discover your inner skiing!