Et kort stykke unna sentrum finner dere Raudalen og Gipa, ca 10 minutter med bil fra Beitostølen sentrum. Vandringen er lagt opp på så vis at vi går vått opp i juvet og tørrt på vei ned. I Gipa passerer vi fossefall på opp til 100 m. Spektakulære «fotomoments» under veis. Turen krever middels kondisjon.
Elvevandring i  Raudøla
Vi starter turen ved 700 moh. og går opp til 1080 moh. Her passerer vi fosser med opptil 100 m fall. På denne turen får man virkelig føle kreftene i hvitt fossende vann. Det krever litt mot og styrke til å forsere elvene. Store deler av turen går nettopp «i» elva. Hvis du har lyst stopper vi underveis og bader. Vi tar en rast og koker kaffe/te over åpen ild. Ta med sekk, husk niste, kopp og tørre klær. Turen tar 4-5 timer, alt etter hvor mye utfordringer vi vil ha.
Gipa
Gipa er en V-dal som er formet av elva. Det er masse kartlav her og uti fra den kan vi se at dalen er flere milioner år gammel. Kartlaven vekser 0,01 mm i året. Hvis man ønsker så gå vi i elva, her må man hjelpe hverandre for å forsere de forskjellige strykene på vegen oppover. Vi stopper ved 50 meters fossen og tar en matbit. Her i fra går vi tørt opp ved siden av 50 metersfosssen opp til neste platå. Da ser vi rett inn på 100 meters fossen. Her i fra begynner vi på en stigning som er ca 45*, opp til toppen
1080 m.ø.h

Sesong
: Sommer
Aldersgrense: Fra 10-16 år i selskap av voksen og med forbehold vannstand Er du under 18 år må en foresatt signere.
Pris: 550,-pr voksen /
Møtesplass: Beitostølen Aktiv & Skiskole kontoret.
Transport: Egen bil eller etter avtale
Ved regn: Går turen som planlagt ta med regnklær
Utstyr:Som skotøy anbefaler vi gamle/brukte joggesko og ullsokker. Vi går gjerne i shorts og t-skjorte i godt vær.