8-kanten er bygd etter gammelt vikingprinsipp med selvbærende tak, det vil si at det ikke er noen stolper innvendig og gir dermed god plass til store selskaper. Flott beliggenhet ved vår brygge i Beitocampen, med vakker utsikt over Mugnetind og Bitihorn. Man sitter på benker med reinsdyrskinn og koser seg rundt bålplassen i midten av 8 kanten. En aften ute i Lavvo eller 8 kanten med servering av deilig Viltgryte er en opplevelse for store og små. Du er nå langt fra hverdagens stress og rutiner. Her kan dere slappe av og nyte det naturen har å tilby. Det er mulig for den dristige å ta et oppfriskende bad i fjellvannet. Vi har også mindre lavvoer og en gapahuk egnet til selskap med færre deltakere.
Med en mindre lavvo mister vi ikke intimiteten og den koselige atmosfæren. Når alle er på plass nede i Beitocampen fyrer guiden opp et bål og hilser alle velkomne. Det kan også bli en koselig avslutning på en fin sommer/høst-dag som vanligvis er fylt med aktiviteter og lange fjellturer. Med et sprakende bål og en viltgryte som varmer i magen finnes det tid for en hyggelig prat og masse kos framfor bålet Viltaften kan utmerket kombineres med andre aktiviteter som for eksempel mangekamp, klatrepark eller hundekjøring.
Servering av Viltgryte. Inkl. varm drikke. Sesong, året rundt.
Ønsker dere musikk eller høgtaleranlegg med aggregat Kr. 5000,-.
Leie av 8- Kanten Kr 5.000,-/24 timer
Leie av Lavvo inkl. ved lillelavvo Kr. 5.000,- /24 timer. stor lavvo 10.000,- /24 timer.
Leie av Gapahuk inkl. ved Kr. 3.000,- /24 timer.

BOOK VILTAFTEN HER

PRIVAT LAVVOAFTEN

Få mer ut av din opplevelse med en eksklusiv privat viltaften. For enkeltpersoner, de som reiser alene, familier og små grupper.
BOOK NÅ