Please fill out all of the required fields and ensure there are no validation errors.
Exhausted! All Available days have been added to cart. Checkout ?
You only need to pay a deposit to confirm your booking. The remainder needs to be paid on arrival.
Subtotal
Deposit
Discount
Total

Find a booking

   • Familierafting

    All bookings exhausted

    På denne turen så padler vi ikke igjennom de vanskeligste strykene. Vi koser oss og lærer om elvens utrolige krefter. Vi tilpasser vanskelighetsgraden etter ønske og det legges stor vekt på det sosiale på turen. Man må være minst 10 år gammel og ha gode svømmeferdigheter. Turen egner seg bra for alle førstegangs padlere.

    Kl. 10:00 - tirsdager

    Kr,- 690 / pers.

   • Familie topptur til området rundt Synshorn med guide

    All bookings exhausted

    Familie topptur til området rundt Synshorn med guide. Her vil du lære det mest grunnleggende for å kunne gå på topptur/randonee utstyr! Veivalg, ferdselsmønster, skredlære – skredutstyr og ikke minst riktig skiteknikk.

    Fredag - 14.04.2017 - Kl.10:00

    Kr,- 850 / pers. Aldersgrense 12 år

   • Telemark Trinn 2

    All bookings exhausted

    Dette er det andre instruktørkurset og er tilrettelagt for deg som vil arbeide i en skiskole eller som instruktør. Her går vi dyperetil verks, og jobber videre med analysering av skiskjøreren. Vi ser også på hvordan vi skal formidle dette slik at eleven på enklest mulig måte skal kunne utvikle seg. Etter godkjent trinn 2 vil du kunne undervise middels gode skikjørere samt IVSI godkjenning som er en internasjonal godkjenning som kvalifiserer deg til å jobbe i skiskoler i inn og utland.


   • Snowboard Trinn 2

    All bookings exhausted

    Dette er det andre instruktørkurset og er tilrettelagt for deg som vil arbeide i en skiskole eller som instruktør. Her går vi dyperetil verks, og jobber videre med analysering av snowboardkjøreren. Vi ser også på hvordan vi skal formidle dette slik at eleven på enklest mulig måte skal kunne utvikle seg. Etter godkjent trinn 2 vil du kunne undervise middels gode snowboardkjørere samt IVSI godkjenning som er en internasjonal godkjenning som kvalifiserer deg til å jobbe i skiskoler i inn og utland.

    Pris Kr 4700,-