Find a booking

   • Riverboarding

    All bookings exhausted

    Elvebrettturer er tilgjengelig hver fredag hele sommeren. Prøv deg nedover elva gjennom stryk på et elvebrett/riverboard. En spennende opplevelse for eventyrlystne voksne! Aldersgrense er 16 år. Alle gjester må være i stand til å svømme. Ingen tidligere elvebrett erfaring er nødvendig.


   • Introduksjon til Randonee

    All bookings exhausted

    Introduksjon tur med guide. Her vil du lære det mest grunnleggende for å kunne gå på topptur/randonee utstyr! Veivalg, ferdselsmønster, skredlære – skredutstyr og ikke minst riktig skiteknikk.

    Kr,- 950 / pers. Aldersgrense +16 år

   • Adaptive Alpint Trinn 1

    All bookings exhausted

    Trinn 1 er det først instruktørkurset og er tilrettelagt for deg som vil lære ut ski kjøring for funksjonshemmede i en skiskole eller som instruktør. Kurset er 7 dager der deltagerne lærer hvordan undervise i sitski, ski kjøring for synshemmede, krykkeski og innlærings vanskeligheter. Bruk av spesialutstyr er inkludert i kursavgiften. Heiskort, overnatting og personlig ski utstyr er ikke inkludert i kursavgiften (ski,skisko,hjelm etc).Det legges vekt på personlige ferdigheter og grunnleggende pedagogikk. Etter godkjent trinn 1 vil du kunne undervise barn/ungdom/voksne nybegynnere.

    Pris Kr 5200,-


   • Familierafting

    All bookings exhausted

    På denne turen så padler vi ikke igjennom de vanskeligste strykene. Vi koser oss og lærer om elvens utrolige krefter. Vi tilpasser vanskelighetsgraden etter ønske og det legges stor vekt på det sosiale på turen. Man må være minst 10 år gammel og ha gode svømmeferdigheter. Turen egner seg bra for alle førstegangs padlere.

    Kl. 10:00 - tirsdager

    Kr,- 690 / pers.

   • Familie topptur til området rundt Synshorn med guide

    All bookings exhausted

    Familie topptur til området rundt Synshorn med guide. Her vil du lære det mest grunnleggende for å kunne gå på topptur/randonee utstyr! Veivalg, ferdselsmønster, skredlære – skredutstyr og ikke minst riktig skiteknikk.

    Fredag - 14.04.2017 - Kl.10:00

    Kr,- 850 / pers. Aldersgrense 12 år