Find a booking

   • December 20, 2021 - April 30, 2022

    Hastigheten øker og øker og på et tidspunkt spør du deg selv: – “Går det for fort?” Du gjør et par svinger for å sakke ned farta og til sist stopper du i bunnen av bakken, snøen fyker overalt rundt deg. 10 års grense.


   • December 20, 2021 - April 30, 2022

    Isfiske med guide. Våre kunnskapsrike fiskeguider er her for å gi deg en flott introduksjon til isfiske . De vil lære deg de ferdighetene du trenger to fange en fisk i en av Beitostølen er frosne innsjøer. Hvis du er heldig vil du fange din egen ørret og være komfortabel to ta det med hjem to gjør en kjempegod middag!

   • February 1, 2022 - March 6, 2022

    Voksen kurs gruppekurs løper over fire eller fem påfølgende dager, 90 minutter med


   • February 1, 2022 - March 6, 2022

    Gruppekurs løper over fire eller fem påfølgende dager, 90 minutter med undervisning hver dag. Heiskort og utstyr kommer i tillegg.


   • January 17, 2022 - January 23, 2022

    Dette er det andre instruktørkurset og er tilrettelagt for deg som vil arbeide i en skiskole eller som instruktør. Her går vi dypere tilverks, og jobber videre med analysering av skiskjøreren. Vi ser også på hvordan vi skal formidle dette slik at eleven på enklest mulig måte skal kunne utvikle seg. Etter godkjent trinn 2 vil du kunne undervise middels gode skikjørere samt IVSI godkjenning som er en internasjonal godkjenning som kvalifiserer deg til å jobbe i skiskoler i inn og utland. Kurset trenger minimum 5 deltager, endelig bekreftelse sendes ut når vi har fem stykker påmeldt. Vi oppfordre dere derfor å ikke booke overnatting før dere har får en bekreftelse av oss.