Alder 7+

Desember - April

2 timer

Firmaturer

Bursdager

Private grupper

Ser du etter noe annet å gjøre i bakken, enn å stå på ski? Snøtubing er et superalternativ. Vi elsker å stå på ski men vi finner gjerne på andre ting ute i snøen også. Bli med på snøtubing. Vi har snøtuber designet til å gli lett på snøen, de har håndtak og et feste som gjør de lettere å dra den med seg opp bakken igjen. Det er lite friksjon mellom tuben og snøen hvilket gjør at du får god fart ned bakken. Banen har oppbygde doseringer der tuben følger underlaget, da den er rund og følger banen har du ikke mulighet til å styre den. Snøtubing er mye artigere om du er forbered. Alle deltagere må bruke hjelm. Vi har hjelmer til utlån, ta gjerne med egne googles/skibriller. Banen er opplyst og preparert av løypemaskin. Hold deg varm og torr, ta på vinterklær og gode sko anpasset til vinter aktiviteter.
Hvem kan snøtube? - Alle fra alderen 7 år og eldre kan bruke snøtubene. Én person per snøtub.
Er snøtubing vanskelig? - Ingen erfaring er nødvendig, bare hoppe i snøtuben og nyte turen.
Hvordan kommer jeg tilbake til toppen? -  Når vi har event i vintercampen kjører vi dere opp til toppen med snøscooter.
Variere hastigheten på banene? - Ja! Hastigheten på banene kan variere ganske mye avhengig av været. Hvis du liker å gå raskere, er det beste tidspunktet på kalde dager eller når solen går ned. På varmere dager kan det sakte ned hastigheten ganske mye.
Hvordan kommer jeg tilbake til toppen? - Vi har snøscooter med slede til å få deg tilbake til toppen når det er ett gruppe arrangement i vintercampen. (gjelder ikke snøtubing på Bergojordet)
Kr. 515,- pr person Barn 7-12 år Kr 400,- varighet ca 2 timer inkl transport med scooter og varm drikke