En av anledningen til at mange voksne tar opp telemark er at de søker etter en ny utfordring i stedet for alpint; noe som gir de mulighet til å gå fra den tradisjonelle skikjøringen i pisten til å utfordre andre grenser og deres egen balanse.
For deg som ønsker og teste ut telemark eller trenger noen nye tips book din egen private leksjon med oss. Skituleia leier ut telemark utstyr.

Hvilket nivå er riktig for meg?

Nybegynner – Du er ny på telemark og vill lære deg grunnteknikken.
Lett øvet – Du har kjørt telemark før, og kan stoppe og kontrollere hastigheten. Du kan lage plog svinger, eller er i ferd med å lære parallelle svinger. Du har brukt heisene før. Du føler deg trygg på grønne og enkle blå løyper.
Øvet – Du er trygg på telemarkski på alle løyper og mer utfordrende terreng. Du kan kontrollere hastighet og retning på brattere bakker. Du ønsker å utvikle mer avanserte kjøreferdigheter som carving, korte svinger, variabel terreng ski eller parkkjøring.

Gruppe Leksjon

Leksjoner i grupp løper over fire eller fem påfølgende dager, begynner på mandager, 90 minutter med undervisning hver dag. Gruppene er inndelt etter ferdigheter og alder.
Tider: Mandag starter gruppe undervisningen
Nybegynner – 09:30 til 11:00
Lett øvet – 11:00 til 12:30
Øvet – 13:00 til 14:30
Minimum 3 gjester påmeldt for at kurset ska gå. Heiskort kommer i tillegg. Se priser og pistkart her

Priser gruppleksjoner

4 Dager  – NOK. 1235.- per person Heiskort ikke inkl
5 Dager – NOK. 1455.- per person Heiskort ikke inkl

For private leksjoner klikk her