Beitostølen har en lang langrennssesong. Vi har tidlige løyper på ski stadion fra oktober, og  fantastiske vårløyper på Valdresflya til langt ut i mai. Beitostølen Skiskole underviser i klassisk- og skøyte teknikk. Gruppeleksjoner sammen med andre er også en fin måte å lære kjenne løypenettet samt få kunnskap om hvordan best ta seg frem i løypa. For de som ønsker spesifikk teknikk trening til for eksempel Birkebeinern eller Vasaloppet anbefales privatleksjoner.

Hvilket nivå er riktig for meg?

Nybegynner – Du er ny på ski og vill lære deg grundtekniken for klassisk langrenn.
Lett øvet – Du har gått en del før, og kan stoppe og kontrollere hastigheten i nedfor bakker.For deg som ønsker å lære skøyteteknikk si fra når du booker time.
Øvet – Du er trygg på langrennski i alle løyper og mer utfordrende terreng. Du kan kontrollere hastighet og retning i brattere bakker. Du ønsker å utvikle mer avanserte skiferdigheter. Klassisk eller skøyting.

 

Gruppe Leksjon

Leksjoner i grupp løper over fire eller fem påfølgende dager, begynner på mandager, 90 minutter med undervisning hver dag. Gruppene er inndelt etter ferdigheter og alder.
Tider: Mandag starter gruppe undervisningen
Nybegynner – 09:30 til 11:00
Lett øvet – 11:00 til 12:30
Øvet – 13:00 til 14:30
Minimum 3 gjester påmeldt for at kurset ska gå. Heiskort kommer i tillegg. Se priser og pistkart her