Hvilket nivå er riktig for meg?

Nybegynner – Du er ny på ski og vill lære deg grundteknikk. Har aldrig tatt heis eller kjørt på alpinski.
Lett øvet – Du har kjørt før, og kan stoppe og kontrollere hastigheten. Du kan lage plog svinger, eller er i ferd med å lære parallelle svinger. Du har brukt heisene før. Du føler deg trygg på grønne og enkle blå løyper.
Øvet  Du er trygg på ski på alle løyper og mer utfordrende terreng. Du kan kontrollere hastighet og retning på brattere bakker. Du ønsker å utvikle mer avanserte kjøreferdigheter som carving, korte svinger, variabel terreng ski eller parkkjøring.

Gruppe Leksjon

Alpint leksjoner i grupper løper over fire eller fem påfølgende dager, begynner på mandager,90 minutter med undervisning hver dag. Gruppene er inndelt etter ferdigheter og alder. Du er sammen med andre på samme nivå og alder.
Tider: Mandag starter gruppe undervisningen
Nybegynner – 09:30 til 11:00
Lett øvet – 11:00 til 12:30
Øvet – 13:00 til 14:30
Minimum 3 gjester påmeldt for at kurset ska gå.

Priser gruppleksjoner

4 Dager  – NOK. 960.- per person
5 Dager- NOK. 1155.- per person
For private alpine leksjoner klikk her

Tips for nybegynnere!

Hva du kan forvente fra din første alpine leksjon
Vi vet at det å lære en ny sport kan høres litt skremmende for noen. Våre erfarne instruktører på Beito Aktiv er her for å hjelpe og sikre at dine første skritt for å lære å kjøre på ski er trygge, engasjerende og fremfor alt morsomt. Nybegynnere på sin førte leksjon kommer å bli undervist om sitt utstyr og hvordan du kan bruke det trygt. Du vil  deretter få lære hvordan å balansere og manøvrere trygt og enkelt over flat mark.
Før du går videre til å bruke heiser, er det viktig at du lære å kontrollere din fart og retning på ski. Den første leksjonen kommer vi å bruke tid på å lære disse ferdighetene på en god måte, under nøye veiledning og hjelp av instruktøren. Når både du og din instruktør er glade for at du trygt kan styre hastighet og retning, vil du starte med  å lære å ta heisen, utforske fjellet på enklere løyper, og stadig utvikle dine skiferdigheter.
Klikk på videoen for å se en kort film av hva du kan forvente fra din første alpin leksjon hos oss på  Beito Aktiv.

Hva skal jeg ha på meg?

Kled på dere hensiktsmessig for en dag på ski i norske vinterfjellet, er svært viktig, for  både sikkerhet og glede av å lære å stå på ski.
Se vår korte video fra en av våre instruktører som viser deg den beste måten å kle på seg.

Barneskiskole

Barneskiskole

Beitostølen

Gruppeleksjon