Alder 10 +

Juni - August

7 timer

Tirsdager & Torsdager

Kl 10:00

Voksen: Kr 1090

Barn (10 - 16): Kr 860

En liten time fra Beitostølen kjører vi våres rafting og riverboardturer. Vi kjører samlet fra vårt kontor på Beitostølen.Vi kjører over Valdresflye som er en nasjonal turistvei og videre forbi det spektakulære Gjendeosen med Besseggen. Les gjerne mer om turistveien vi kjører på: Valdresflye - Natsjonaleturistveier Vi tilbyr en heldagstur på elva med rafting og klippehopp. Det som skiller oss fra andre bedrifter er at vi setter fokus på det sosiale på turen og kjører maks en eksklusiv tur pr. dag.Raftingen er garantert et minne for livet. Spektakulære «foto moments» underveis for de med vanntett kamera.
Turen krever ikke noen forkunnskaper men man må være svømmedyktig.

Steinholet - i vakre Sjodalen

Turene er en virkelig naturopplevelse utenom det vanlige; -svømming i stryk, redningsøvelser og innlæring av padleteknikk. Vi tilpasser vanskelighetsgraden etter ønske og det legges stor vekt på det sosiale på turene.
Det er forskjellige utfordringer som surf, flipp, redningsøvelser, samt mulighet for klippehopp fra 5 til 12 meter.
Vi føler på kreftene i hvitt fossende vann i forskjellige stryk. Her er det mulighet for å utfordre elven for fullt, eller vi kan styre unna de mest tekniske strøkene om gjestene ønsker det. Med minimum to båter på elva har vi har fortsatt mulighet for å tilpasse vanskelighetsgraden etter ønske fra gjestene.
Turen toppes med klippehopp i den vakre og ville elven Veo. For å være med på denne turen man må minst være 10 år og ha gode svømmeferdigheter.

"Denne ture passer alle fra 10 års alder, vi anpasser vanskelighetsgraden etter ønsker og avslutter med klippehopp i Veo.
Alle barn 10-16 år i selskap av voksen."

Sjoa
En vernet elv som renner fra innsjøen Gjende ved Gjendesheim, gjennom Øvre Sjodalsvatnet, nedre Sjodalsvatnet og til tettstedet Sjoa i Gudbrandsdalen, hvor elva renner ut i Gudbrandsdalslågen. Elva renner gjennom Sjodalen i Vågå kommune og Heidal i Sel kommune. Sjoa går i stryk fra Gjende til Øvre Sjodalsvatnet og har deretter et kort fall til Nedre Sjodalsvatnet. Elva fortsetter så med stryk og rolige partier fram til Ridderspranget, hvor det er et trangt gjel og store jettegryter. Elva skjærer dypt ned i øvre del av Heidal og renner i delvis kraftige stryk ned til Lågen. Det største side vassdraget er Veo, som kommer fra området øst for Glittertind og på den siste strekningen ned mot Sjoadalen har et markert gjel. Deler av Sjoa er en populær elv for rafting og elvepadling med kajakk, men den er krevende.
Kilde: Wikipedia

Møtesplass:  Kontoret.
Transport: Egen bil eller etter avtale transport med guiden
Ved regn: Går turen som planlagt. Du blir våt uansett 😉

Personlig utstyr dere må ha med:
- brukte joggesko
- ullsokker
- ullundertøy
- matpakke
- drikke
Personlig utstyr dere låner av Beito Aktiv:
- redningsvest
- hjelm
- våtdrakt

Firmaturer

Bursdager

Private grupper

 

Inkludert på turen

Våtdrakt
Redningsvest
Hjelm
Varm drikke
Bål