En liten time fra Beitostølen kjører vi våres rafting og riverboardturer. Vi kjører samlet fra vårt kontor på Beitostølen.
Vi kjører over Valdresflye som er en nasjonal turistvei og videre forbi det spektakulære Gjendeosen med Besseggen.
Les gjerne mer om turistveien vi kjører på: Valdresflye – Natsjonaleturistveier
Vi tilbyr Familierafting og mer utfordrende rafting. Det som skiller oss fra andre bedrifter er at vi setter fokus på det sosiale på turen og kjører maks en tur pr. dag.
Raftingen er lagt opp til en heldagstur og er garantert et minne for livet.
Spektakulære «foto moments» underveis for de med vanntett kamera. Turen krever ikke noen forkunnskaper men man må være svømmedyktig.

Steinholet – i vakre Sjodalen

Turene er en virkelig en naturopplevelse utenom det vanlige; -svømming i stryk, redningsøvelser og innlæring av padleteknikk. Vi tilpasser vanskelighetsgraden etter ønske og det legges stor vekt på det sosiale på turene. Det er forskjellige utfordringer som surf, flipp, redningsøvelser, samt mulighet for klippehopp fra 5 til 12 meter. Riverboard i kombinasjon med rafting er også et alternativ.
Velg mellom familieturer eller mer utfordrende turer.
Voksen-tur: vi føler på kreftene i hvitt fossende vann i forskjellige stryk. Her er det mulighet for å utfordre elven for fullt, men vi har fortsatt mulighet for å tilpasse vanskelighetsgraden etter ønske. Turen toppes med klippehopp i den vakre og ville elven Veo. For å være med på denne turen man må minst være 10 år og ha gode svømmeferdigheter.
Kombitur: på denne turen tar vi og med oss riverbord og kjører en komplett actionfylt tur, kombinasjon av rafting og riverboard. Man må minst være 16 år og det er krav om gode svømmeferdigheter.
Sjoa
En vernet elv som renner fra innsjøen Gjende ved Gjendesheim, gjennom Øvre Sjodalsvatnet, nedre Sjodalsvatnet og til tettstedet Sjoa i Gudbrandsdalen, hvor elva renner ut i Gudbrandsdalslågen. Elva renner gjennom Sjodalen i Vågå kommune og Heidal i Sel kommune. Sjoa går i stryk fra Gjende til Øvre Sjodalsvatnet og har deretter et kort fall til Nedre Sjodalsvatnet. Elva fortsetter så med stryk og rolige partier fram til Ridderspranget, hvor det er et trangt gjel og store jettegryter. Elva skjærer dypt ned i øvre del av Heidal og renner i delvis kraftige stryk ned til Lågen. Det største side vassdraget er Veo, som kommer fra området øst for Glittertind og på den siste strekningen ned mot Sjoadalen har et markert gjel. Deler av Sjoa er en populær elv for rafting og elvepadling med kajakk, men den er krevende.
Kilde: Wikipedia
Sesong: sommer
Aldersgrense:
Fra 10 år i selskap av voksen
Pris:
Kr. 830,- pr voksen (+16 års)
Kr. 690,- pr barn (10 – 16 års)
Møtesplass:  Kontoret.
Transport: Egen bil eller etter avtale transport med vår minibuss
Ved regn: Går turen som planlagt. Du blir våt uansett
Personlig utstyr dere må ha med:
– brukte joggesko
– ullsokker
– ullundertøy
– matpakke
– drikke
Personlig utstyr dere låner av Beito Aktiv:
– redningsvest
– hjelm
– våtdrakt